Behandeling & Prijs

De Basis Behandeling - Prijs € 33,00 (60 minuten)

Aan het begin van de eerste behandeling wordt een vragenlijst ingevuld en een behandelplan opgesteld. De nagelomgeving wordt verzorgd en de nagels geknipt, verwijderen van eelt, kloven en likdoorns, behandelen van mycose/schimmelnagels en dunner maken van verdikte nagels, behandelen van ingroeiende nagels, en mooi polijsten van de nagels.

Als afsluiting worden de voeten lekker ingecremed met een verzorgende voetencreme of olie.

De Relax Behandeling - Prijs € 33,00 (50 minuten)

Een heerlijke ontspannende behandeling voor uw voeten. De voeten rusten in een verfrissend voetenbad en u ontvangt een lekker kopje koffie of thee met een lekkernij. Er volgt een voetscrub die de dode huidcellen verwijdert en de voeten zijdezacht maakt. Een masker wordt aangebracht op uw voeten en als afsluiting krijgt u een ontspannende voetmassage.

De Verwen Mama Behandeling - Prijs € 29,50 (50 minuten)

De nagelomgeving wordt verzorgd en de nagels geknipt. Een heerlijke voetscrub volgt en een voetmasker wordt aangebracht. Dit kan zijn een zeer verzorgend honingmasker, een verfrissend verkoelend masker of een diepreinigend Hamman masker. De nagels worden gelakt met een basisnagellak (basecoat,nagellak en topcoat). Deze behandeling kan aangepast worden naar de wensen van de klant! Liever een massage ipv nagels lakken dan kan dit.

Basis Nagellak (basecoat-nagellak-topcoat) - Prijs incl. basis of cosmetische behandeling € 41,00

Tip: neem slippers mee, mocht de nagellak nog niet helemaal uitgehard zijn!

Gel Colour nagellak - Prijs incl. behandeling € 53,00 / zonder € 35,50

De Gel Colour nagellak geeft mooie glanzende nagels voor een langere periode. Ideaal voor in de zomer! Het is een gel nagellak, nagellak wat tegen een stootje kan maar soepel is en de kleur blijft langer mooi. Doordat de laagjes nagellak worden uitgehard onder de uv lamp is de nagellak gelijk droog. Blijft 6 tot 8 weken zitten! (de nagels moeten vrij zijn van mycose/schimmel)

Ontspannende voetreflexmassage incl. basis of cosmetische behandeling - Prijs € 50,50

Een 30 minuten durende ontspannende voetreflexmassage. Met zachte drukbewegingen van duim en vingers bewandel ik als het ware de voeten. Door het lichaam lopen energiebanen die o.a. in de voeten eindigen. De reflexpunten in de voeten corresponderen met de organen, de botten, gewrichten en weefsels in het lichaam. Via de drukbewegingen beloop ik de eflexpunten in de voeten. Hierdoor gaan er impulsen naar de betreffende organen, botten en weefsels.

Deze voetreflexmassage is vooral bedoeld ter ontspanning!

Pedicure Heenvliet - Angelique Keijsers - Kerkweg 6 - 3218 AH Heenvliet - Telefoon 06-29172265